De kracht van videomarketing

YouTube is na Google dé grootste zoekmachine. Per dag worden er zo’n 3 miljard zoekopdrachten op Youtube gegeven. Ook steeds meer bedrijven zoeken op Youtube naar kennis over een bepaald product of dienst. En dan hebben we het nog niet eens over Vimeo en de Social Media kanalen als Instagram en Facebook. Een goede kans dus om je bedrijf meer bekendheid te geven!

Video blijft sneller hangen dan welke andere communicatievorm dan ook. Het is een combinatie van bewegend beeld én geluid en daarom kun je met film nog meer beleving aan een product of dienst geven. Daarnaast is het heel makkelijk deelbaar via allerlei kanalen. Dat is de kracht van videomarketing. We maken niet zomaar een bedrijfsfilm en daarom gaan we altijd eerst in gesprek met jullie.

Stap 1: Een plan opstellen

Tijdens een kennismaking brainstormen we met elkaar welk verhaal jullie willen vertellen. Wat is jullie Unique Selling Point en wat moet er vooral naar voren komen.

Stap 2: Verhalen schrijven

Aan de hand daarvan gaan we een script schrijven die we met jullie delen. Hierover sparren we telefonisch nog een keer over, om tot een definitief script en plan te komen.

Stap 3: Opnames

Op afgesproken data gaan we beeldopnames maken en editten daarna versie 1. Deze mogen jullie nog van feedback voorzien, waarna wij de definitieve film afleveren.

Begin een social media campagne – de kracht van korte films

Concept denken gaat verder dan één bedrijfsfilm. Hoe zet je jezelf blijvend neer als bedrijf op Social Media? Ga met ons in gesprek en kijk hoe we jouw organisatie een boost kunnen geven op dit gebied. Wij denken graag mee in een social media campagne en het bepalen van een doelgroep. Maak bijvoorbeeld een serie korte filmpjes van ca. 30 seconden met daarin steeds een terugkerend thema. Dat roept herkenning op en daardoor wordt de overkoepelende boodschap beter en sneller onthouden.

Zo maakten we voor een klant (NotuBiz) meerdere korte reviews die deel werden van een campagne. Bekijk onze portfolio pagina voor een indruk.

Klaar voor videomarketing?